http://amanddahe.blogg.se/

Opinions are like assholes and everybody's got one

Publicerad 2014-11-27 16:28:51 i Allmänt,

Sånt jävla spring hela tiden, nyss varit på långpromenad med hundarna, hela veckan har det varit något typ hela tiden.. Ska till blge snart med lillasyster så tror jag hänger med till Gagnef över natten.. 
Kom att tänka på när jag pratade med en kompis hur annorlunda mitt liv ser ut jämfört med ett år sen, då var jag typ kär i honom och nu är vi bara bra kompisar hehe, körkortet är på G, målet är att ta det till sommaren :D känns jättebra med skolan, det går in! Vi hade prov på andningsappareten imorse och det var inga problem alls. Trivs hemma, gjort om lite och nya grejer.. Espressomaskinen och tvn med apple TVn är guld.
Noll drama eftersom jag inte beblandar mig med pöbeln ;p Nej, livet är balanserat för en gångs skull, det händer att jag försöker minnas varför och hur saker och människor var och är och funderar på om jag bryr mig men jag släpper alltid tanken för jag orkar inte bry mig vafan dom håller på med och det är så jävla skönt!! Så många skillnader men den största är nog att jag känner ett helt annat värde på mig själv och även om det svajar med borderline så är jag sjukt mycket starkare idag än för 6 månader sen. Och Jag gjorde det för Mig själv.
Min bistro 
Hemmamys
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela